Το Μαμούθ

Πόσοι από εσάς γνωρίζατε ότι υπήρχε κάποτε σύλλογος αποφοίτων ελληνογαλλικής σχολής; Κι όμως υπήρχε ήδη από την πρώτη φουρνιά αποφοίτων το 1992. Τότε έγινε μια πρώτη προσπάθεια που τελικά είχε μικρή διάρκεια ζωής και εξαφανίστηκε. Όσες ανασκαφές κι αν έχουν γίνει, δεν μπόρεσαν να φέρουν στο φως, σημαντικά αποτυπώματα αυτού του συλλόγου. Ένα όμως πολύ σημαντικό εύρημα είναι το καταστατικό του συλλόγου που είναι ίσως και το μόνο πράγμα που σώζεται μέχρι τις μέρες μας.

Ο ΕΛΕΦΑΣ

...είναι μια παρέα απόφοιτων της Ελληνογαλλικής (LFH) κυρίως από τις χρονιές του 92 και 93 (έτος αποφοίτησης) που διοργανώνουν εκδηλώσεις (Party), κάνουν εκδρομές, παίζουν μπάλα, εκδίδουν μια ηλεκτρονική εφημερίδα την "Προβοσκίδα", έχουν site  www.elefas.com και ουσιαστικά λειτουργούν σαν ένας σύλλογος αποφοίτων. Ο ΕΛΕΦΑΣ το όνομα του οποίου προκύπτει από τα αρχικά του σχολείου μας όπως αυτά προφέρονται στα γαλλικά L. F. H. ξεκίνησε από μία ομάδα ποδοσφαίρου και εξελίχθηκε από ιδέα μιας στιγμής, σε σύλλογο με επίσημη νομική υπόσταση και φιλοσοφία επίσημου συλλόγου αποφοίτων της Ελληνογαλλικής. Έγινε από το 0 με πολύ κέφι και σκοπό να καλύψει το κενό από την μη ύπαρξη συλλόγου αποφοίτων, και κατάφερε πολλά στα 2,5 χρόνια λειτουργίας του.

Το Ελεφαντάκι

Επειδή από την Ελληνογαλλική Σχολή δεν έχουν αποφοιτήσει μόνο 2–3 τάξεις αλλά συνολικά 16 και επειδή υπάρχουν ακόμα τα κόκαλα από το Μαμούθ (καταστατικό συλλόγου αποφοίτων), φέτος μετά από 2,5 χρόνια εμπειρίας με τον ΕΛΕΦΑ και 15 από τότε που το Μαμούθ ζούσε αν και δεν βασίλευε (στο ζωικό βασίλειο των συλλόγων αποφοίτων των ιδιωτικών σχολείων), γίνεται για μια συντονισμένη προσπάθεια για την αναβίωση του Συλλόγου Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής – Association des anciens élèves du LFH. Το σχολείο μετά από πολλά χρόνια δείχνει διστακτικά το ενδιαφέρον του για τους απόφοιτους είτε με προσκλήσεις σε διάφορες καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο χώρο της Ελληνογαλλικής, είτε με τη συμμετοχή αποφοίτων στην ημερίδα με θέμα το Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Τελευταίο δείγμα της διάθεσης του σχολείου να στηρίξει την προσπάθεια αναβίωσης του Συλλόγου Αποφοίτων είναι η συγκατάθεση της διεύθυνσης για τη διεξαγωγή εκλογών στις 13 Ιανουαρίου 2007 στο σχολείο μας. Ο σύλλογος ξαναγεννιέται. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να κάνει τα πρώτα του βήματα χρειάζεται η συμβολή όλων μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημήτρης Σουσούδης

Président

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της χρονιάς 2002. Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων  και εμπειρία στην ICAP Group, ασχολείται με το Digital Marketing και εργάζεται ως Advertising Manager στην εταιρεία MarineTraffic. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά και στα ενδιαφέροντα του συγκαταλέγονται η κιθάρα και το windsurf.

Δημήτρης Ματσάκης

Secretaire General

Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος της χρονιάς 1993. Με σπουδές Μηχ/κού και διοίκησης επιχειρήσεων και διεθνή εμπειρία στην αεροδιαστημική βιομηχανία, είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και στέλεχος της εταιρίας P.L.A.N. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά, Ρωσικά και είναι αρχάριος στα Αραβικά. Με ταξίδια σε 40 χώρες, τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις διεθνείς σχέσεις και το τένις.

Chloé Choserot

Vice-Trésorière

Η Chloe είναι απόφοιτος της τάξης του 1990. Με σπουδές στην Επικοινωνία και την Διαφήμιση, μιλάει γαλλικά, αγγλικά, ελληνικά και ισπανικά, και είναι εδώ και 12 χρόνια διευθύντρια στην εταιρία Atome Paris που βοηθάει στην εύρεση κατοικίας σε οικογένειες στο Παρίσι. Μένει στην Αθήνα.

Aimon Garofallou

Membre

Ο Aίμωνας  είναι απόφοιτος  του  1992. Χορευτής και δάσκαλος  κλασσικού μπαλέτου  και  σύγχρονου  χορού με μεγάλη εμπειρία στην  Λυρική  καθώς  και  σε  διάφορες  ομάδες  χορού, σε συνεργασία με  το  Φεστιβάλ  Αθηνών , το  Μέγαρο  Μουσικής  και άλλα θέατρα και ομάδες, ενώ έχει ασχοληθεί και με την ηθοποιία σε διάφορες παραγωγές. Μιλάει γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά και τα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τις καταδύσεις, τον αθλητισμό, τα ταξίδια, την ιστορία κ.α

Γιώργος Νάκος, Ταμίας

Tresorier

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος της χρονιάς 1992. Με σπουδές στην Γαλλία στα οικονομικά είναι έμπειρος επαγγελματίας της ενοικίασης αυτοκινήτων και προς το παρόν απασχολείται σε δημόσιο φορέα. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά.

Μιχάλης Παπαδημητράκης

Ειδικός Γραμματέας

Ο Μιχάλης είναι απόφοιτος της χρονιάς χχχ. Απασχολείται στην οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την πώληση και εγκατάσταση πισίνας . Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά.

Ενημερωτικό δελτίο

SOCIALS

Help

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation nostrud nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul.Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul.
Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul.

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Support

Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul.Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vul.

Happy Client Says

"

Es tiam processus dynamicus, qui sequitur mutationem consuetudium lectorum. Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas. Aliquam at erat in purus aliquet mollis. Fusce elementum velit vel dolor iaculis egestas. posuere vel vitae elementum velit nibh.


"
Soutenez notre école, Alumni LFH